Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

thumb-zoom-600x450-06cd
Виконавчий апарат та депутатський корпус Новоград-Волинської районної ради щиро вітають Вас із професійним святом – Днем державної служби!
Державна служба є реальним провідником ідей державності. Вона має бути правовою, чітко організованою, соціально-орієнтованою, ефективною. Від якості державної служби значною мірою залежить майбутнє країни.

Щиро бажаю Вам витримки і терпіння, таких необхідних у нашій роботі.
Нехай кожен день Вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.
Сердечно зичимо Вам світлих життєвих обріїв, добра та щастя, здоров’я та задоволення від Вашої почесної праці.

Голова районної ради                                            Дмитро  Рудницький

Ви тут:Головна ШАНОВНІ КОЛЕГИ!