Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

СХІД В КИЯНЦІ

1
2
3
4
5
6
7
8
9
«Як мені відомо в цьому році дорожнє сполучення від села Киянка до села Кикова зараховано до плану ремонту доріг в районі. До облдержадміністрації подані дефектні акти на дану дорогу. Та вже на весні планують розпочати розчищення обочин від чагарників та відновлення дорожнього покриття»
- повідомила мешканцям села Киянка Зінаїда Ляхович на загальних зборах громадян за місцем проживання. Ремонт доріг одна із головних питань що піднімаються на сходах сіл.
Також, заступник голови районної ради поділилась, що завдяки спільним районним програмам із сільськими радами в минулому році оздоровлено19 дітей із громади.
Крім внутрішніх питань, говорили також про реформу в медичній та пенсійних галузях і децентралізацію.
Зі звітом до своїх односельчан про проведену роботу та використання коштів за минулий 2017 рік виступила сільський голова Ірина Пасічник.
Гурт Великогорбашівського БК та вихованці Киянської школи приємно потішили своїми виступами присутніх.
 
Ви тут:Головна СХІД В КИЯНЦІ