Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Результати роботи 14 сесії районної ради

3
4
5
1
2
7
8
9
10
11
12
21 березня в Новоград-Волинській районній раді відбулось чергове 14 пленарне засідання районної ради сьомого скликання під головуванням Дмитра Рудницького.

На початку роботи сесії, голова Новоград-Волинської районної виборчої комісії Людмила Лавринович оголосила про заміщення депутатів районної ради, повноваження яких припинені достроково. На засіданні сесії отримали посвідчення депутатів та право голосу: Мятко Людмила Антонівна, Недзельський Олександр Вікторович, Близнюк Володимир Дмитрович, Михнюк Володимир Володимирович.
Під час пленарного засідання депутати затвердили зміни до районного бюджету на 2018 рік, внесли зміни до ряду районних програм та прийняли звернення про підтримку присвоєння звання «Герой України» посмертно Артема Абрамовича, Ярослава Антонюка, Петра Барбуха.
Загалом, у ході пленарного засідання було розглянуто 21 питання порядку денного, які були детально опрацьовані попередньо – на постійних комісіях районної ради. Завдяки цьому депутати були одностайними при прийнятті рішень, що мають значиму вагу в забезпеченні життєдіяльності району.
По завершенню сесії більшість депутатів проголорсували за те, аби висловити недовіру голові Новоград-Волинської райдержадміністрації.
 
 
 
Ви тут:Головна Результати роботи 14 сесії районної ради