Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

НА БУДІВНИЦТВО ХІРУРГІЧНОГО КОРПУСУ ІЗ БЮДЖЕТІВ ОТГ ТА РАЙОНУ ВИДІЛЯТЬ 1млн.200 тис.грн.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
На спільній нараді із головами ОТГ, головою районної ради Дмитром Рудницьким, головою райдержадміністрації Володимиром Михнюком обговорили співфінансування будівництва сучасного хірургічного корпусу міськрайТМО.
Також були присутні депутати обласної ради Віктор Мельник та Степан Нусбаум, які піклуються про включення даного проекту до Державного фонду регіонального розвитку. Обов’язковою умовою фонду є співфінансування проектів із місцевих бюджетів. Голови Городницької, Брониківської, Чижівської та Піщівської ОТГ віднеслись із розумінням та пообіцяли виділити кошти із бюджетів в розмірі 30%. Ця сума загалом складає 1 млн.200 тис. грн.
Другим, не менш важливим питанням, що виносились на нараду - утримання міськрайТМО. Під час розгляду якого, присутні шукали та напрацьовували шляхи фінансування медичного закладу в 2018 році.
 
Ви тут:Головна НА БУДІВНИЦТВО ХІРУРГІЧНОГО КОРПУСУ ІЗ БЮДЖЕТІВ ОТГ ТА РАЙОНУ ВИДІЛЯТЬ 1млн.200 тис.грн.