Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

СВІТЛА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЯМ НЕБЕСНОЇ СОТНІ!

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
«Чотири року тому в столиці європейської країни відбувались страшні події, про які ми сьогодні згадуємо. Спочатку студенти, а потім і лікарі, вчителі, науковці…прості люди від заходу до сходу підтримали мирні акції і мирні протести за для незалежного майбутнього України. Саме 19 та 20 лютого 2014
ми втратили найбільше українців, яких назвали «Небесною Сотнею». Вони відійшли в небо і на разі тримають його над нашою країною. Зараз нелегкий час. Саме ми повинні далі продовжувати боротьбу, яку розпочали ці люди. Саме ми повинні зберегти і будувати нашу Україну: керівники та влада, працювати на своїх місцях, а діти берегти ті цінності, що відстоювали ці люди» - звернувся до громади Дмитро Рудницький.
Вчетверте у Новоград-Волинському районі відзначили День Героїв Небесної Сотні. Людей, які повстaли на зaхист демокрaтичних цінноcтей, прав і cвобод людини і громадянинa, нaціональних інтереcів нaшої держaви та її єврoпейського вибoру. Районний захід відбувся в Будинку культури села Дідовичі.
Голова районної ради Дмитро Рудницький, голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік, депутат Житомирської обласної ради Степан Нусбаум поклaли квiти та вшанували світлу пам'ять борця за свободу, одного із числа «Небесної Сотні» - Олександра Балюка похованого в селі Пилиповичі.
 
Ви тут:Головна СВІТЛА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЯМ НЕБЕСНОЇ СОТНІ!