Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

У РАМКАХ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ШКІЛЬНОГО КІНОФЕСТИВАЛЮ «ЖУК» В НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКОМУ РАЙОНІ СТАРТУЄ УЧНІВСЬКИЙ КІНОФЕСТИВАЛЬ

2
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
«Знаю, що в залі сидять справжні зірки. Можливо в цьому або наступному році ми побачимо когось із вас вже на телеекранах країни. Кінофестиваль це гарна можливість реалізувати себе. Цьогорічна тема кінофестивалю: «Моє майбутнє – Україна».
Хочу щоб молодь, дивлячись фільми які ви зробите, змогли повчитись у вас і будували майбутнє нашої країни на основі того, що вкладете в ці фільми саме ви» - цими словами розпочав зустріч із школярами міста та району Дмитро Рудницький, голова районної ради.
Дмитро Рудницький разом із Віктором Мельником, депутатом обласної ради, вже вдруге співпрацюють із Богданом Яремчуком та творчою студією DreemStep, даючи можливість творчій молоді нашого міста та району проявити себе.
«Проект відбувається вже четвертий рік. Є діти, які знімали свої фільми кожного року впродовж минулих трьох років. Зараз в нашій команді працює дівчина, яка розкрила себе саме за допомогою кінофестивалю. На разі вона навчається в інституті імені Карпенка Карого на режисурі та акторській майстерності. Один із минулорічних учасників сьогодні знімає бекстейджи для відомого українського режисера Алана Бадоєва» - поділився історіями спіху Богдан Яремчук, керівник проекту.
Якщо ви талановита, ідейна та активна дитина долучайтесь до зйомок свого фільму, реєструйтесь facebook.com/groups/zhukfest , facebook.com/zhuk.fest, instagram.com/zhukfest. Збирайте команди, записуйте ідеї, відвідуйте майстер-класи (з детальними умови конкурсу можете ознайомитисьТУТ)
Ви тут:Головна У РАМКАХ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ШКІЛЬНОГО КІНОФЕСТИВАЛЮ «ЖУК» В НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКОМУ РАЙОНІ СТАРТУЄ УЧНІВСЬКИЙ КІНОФЕСТИВАЛЬ