Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

22 ПИТАННЯ ПОРЯДКУ ДЕННОГО РОЗГЛЯНУТО НА КОМІСІЯХ РАЙОННОЇ РАДИ

1
2
3
4
5
6
7
8
9
Виконання та розподіл районного бюджету на 2017 рік, передачу майна в ОТГ, хід виконання районних програм та інше обговорили народні обранці на засіданні постійних комісії. В ході підготовки до 14 сесії районної ради під головуванням Миколи Іванюка відбулось засідання постійних комісій з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку та комісії з питань освіти, культури, охорони здоров'я, у справах сім'ї, молоді і спорту та соціального захисту населення, де опрацювали 22 питання порядку денного.

В роботі прийняли участь голова районної ради Дмитро Рудницький, голова райдержадміністрації Володимир Михнюк, заступник голови районної ради Зінаїда Ляхович, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, заступником голови райдержадміністрації Андрій Подік, начальники відділів, управлінь райдержадміністрації.
 
Ви тут:Головна 22 ПИТАННЯ ПОРЯДКУ ДЕННОГО РОЗГЛЯНУТО НА КОМІСІЯХ РАЙОННОЇ РАДИ