Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

МОЛОДЬ-ЦЕ НАШЕ МАЙБУТНЄ

5
2
3
4
6
7
8
9
Сучасна молодь, на жаль, займає не активну позицію в житті села. ЇЇ ніколи не побачиш на сходах сіл, де піднімаються та шукають шляхи вирішення важливих питань розвитку громади. Переважно не приймають участь у молодіжних проектах.
Питанням розвитку та активізації молодого населення
в сільській місцевості особисто переймається голова районної ради Дмитро Рудницький. З метою розширення кругозору школярів, почути бачення та мрії дітей Дмитро Вікторович започаткував та підтримує декілька проектів направлених на розкриття молодого покоління, їх бачення майбутнього для своїх рідних сіл, адже думка молоді може суттєво відрізнятись від дорослих міркувань.
Голова районної ради разом із колективом працюють над трьома проектами: програмою підтримки дитячи ініціатив, молодіжним кінофестивалем «ЖУК» та ознайомчими екскурсіями підприємствами району. 9 лютого Дмитро Вікторович відвідав Ярунську та Великогорбашівську загальноосвітні заклади району, де презентував напрацювання в цих напрямках.
«На мою думку, ці проекти є чудовим стартом для розвитку школярів як особистостей. В їх реалізації молодь може знайти «себе», відчути в якому напрямку працювати щоб отримати бажані результати» - поділився Дмитро Вікторович.
Зворотній зв’язок налагоджено: на зустрічі учні Ярунської ЗОШ презентували свій проект реконструкції спортивного майданчика. Приємно, що це не єдині учасники програми дитячих ініціатив. На сьогодні до районної ради подані ще два проекти від Наталівської та Токарівської громад. Згодом учасники матимуть можливість особисто представити свої напрацювання. За результатами виваженого відбору переможе найкращий.
Робота з молоддю – одна з головних сфер у суспільстві, на ній потрібно зосереджувати сили. Необхідно допомагати молодим людям знаходити себе, самореалізовувати, розкривати свій потенціал. Тому дуже приємно «запалювати» дитячі серця.
 
Ви тут:Головна МОЛОДЬ-ЦЕ НАШЕ МАЙБУТНЄ