Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ШКОЛЯРІ ВІДВІДАЛИ МЕБЛЕВУ ТА ШВЕЙНУ ФАБРИКИ

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Сьогодні, учні Великомолодьківської та Токарівської шкіл в рамках екскурсійної програми районної ради побували на ознайомчій екскурсії на меблевій фабриці «Мірт» та швейній фабриці «Леся», потужних виробників-експортерів.
Для учнів корисно та цікаво було побачити як організовано виробничі процеси, які спеціалісти залучені на виробництвах та користуються попитом на ринку праці. Менеджери підприємств розповіли про вимоги до професійного рівня працівників на різних посадах та їх соціальні гарантії.
Школярі були вражені високою технологічністю, автоматизацією та комп’ютеризацією виробничих ліній.
Традиційно другою частиною заходу стало знайомство із проектом районної ради «Програмою підтримки ініціатив молоді щодо реалізації проектів розвитку територіальних громад району», яку презентував голова районної ради Дмитро Рудницький. Дана програма дає можливість ініціативній молоді, що проживає в сільській місцевості втілювати в життя цікаві ідеї, що розвиватимуть та покращуватимуть рідне село.
Також під час зустрічі Дмитро Рудницький розповів про старт учнівського кінофестивалю «ЖУК» в 2018 році.
Втілила в життя екскурсійну програму підприємствами району заступник голови районної ради Зінаїда Ляхович.
Висловлюємо щиру вдячність керівникам підприємств, які щоразу із задоволенням проводять екскурсійні програми, за можливість школярів долучитись до дорослого світу професій.
 
 
Ви тут:Головна ШКОЛЯРІ ВІДВІДАЛИ МЕБЛЕВУ ТА ШВЕЙНУ ФАБРИКИ