Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

В РАЙОНІ МАЮТЬ НАМІР СТВОРИТИ ІНКЛЮЗИВНИЙ ЦЕНТР

інкл
Сьогодні голова районної ради Дмитро Рудницький, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, голови ОТГ району Іван Онищук, Аркадій Ратушнюк, Надія Залевська та Павло Кравчук підписали меморандум про співпрацю із Житомирською обласною державною адміністрацією про намір створення інклюзивно-ресурсних центрів.
Довідково. Інклюзивно-ресурсний центр – спеціально оснащений сучасний центр для дітей з особливими освітніми потребами, який визначає індивідуальні особливості кожної дитини та надає психолого-педагогічну підтримку та допомогу, супроводжує дитину протягом навчання в освітніх закладах.
ІРЦ створюється з розрахунку на 7 тисяч дітей віком від 2 до 18 років у громаді/сільській місцевості та 14 тисяч – у міській.
Серед основних завдань ІРЦ: проведення комплексної оцінки з метою визначення особливих освітніх потреб дитини, розроблення рекомендацій щодо програми навчання, надання психолого-педагогічної допомоги дітям з особливими освітніми потребами, надання методичної допомоги педагогічним працівникам, батькам або законним представникам дітей з особливими освітніми потребами щодо особливостей організації надання психолого-педагогічної допомоги.
Ви тут:Головна В РАЙОНІ МАЮТЬ НАМІР СТВОРИТИ ІНКЛЮЗИВНИЙ ЦЕНТР