Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ГУБЕРНАТОР ВИЗНАЧИВ ДЕДЛАЙН ВІДКРИТТЯ ДНЗ В ГУЛЬСЬКУ

1
2
3
4
5
6
7
Ще одним важливим об’єктом будівництва в Новоград-Волинському районі є дитячий садочок в селі Гульськ. Голова обласної державної адміністрації Ігор Гундич разом із головою районної ради Дмитром Рудницьким, головою районної державної адміністрації Володимиром Михнюком, депутатами обласної ради Степаном Нусбаумом та Віктором Мельником відвідали приміщення майбутнього навчального закладу,
де оцінили якість проведених будівельних робіт. Даний дитячий садочок будується за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку та спів фінансування із районного бюджету. Балансова вартість об’єкту становить 5,6 млн.грн. У 2016 та 2017 роках профінансовано 1,4 млн.грн із районного бюджету та 1 млн. грн. із державного фонду.
«Я особисто відвідую об’єкти, в яких я бачу перспективи для громад. Готовність даного об’єкту дуже висока. Думаю, що його можна буде здати в експлуатацію вже 1 червня 2018 року» - поділився з присутніми Ігор Гундич.
В результаті плідної роботи районного керівництва вже на початку літа у Гульську запрацює справжній європейський дошкільний навчальний заклад, який стане не лише окрасою села, але й гордістю району.
Ви тут:Головна ГУБЕРНАТОР ВИЗНАЧИВ ДЕДЛАЙН ВІДКРИТТЯ ДНЗ В ГУЛЬСЬКУ