Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ЧИ ВИДІЛЯТЬ КОШТИ НА БУДІВНИЦТВО З ДФРР?

3
1
2
4
5
6
7
8
Голова обласної державної адміністрації Ігор Гундич відвідав Новоград-Волинський. Відкликнувшись на численні звернення, аргументи та переконання обласних, районних та міських депутатів Ігор Гундич особисто приїхав впевнитись в значимості будівництва нового хірургічного корпусу для Новоград-Волинського району.
Разом із головою районної ради Дмитром Рудницьким, головою райдержадміністрації Володимиром Михнюком, депутатами обласної ради Степаном Нусбаумом та Віктором Мельником оглянули безпосередньо місце будівництв. За результатами роботи відбулась пресс-конференція.
«Я сьогодні приїхав за дорученням Віце-прем'єр-міністра — Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Зубка та на запрошення обласних, районних та міських депутатів від Політичної партії «Солідарність». Особисто переконався в необхідності будівництва нового сучасного хірургічного корпусу. Як голова комісії, яка займається розподіленням коштів із Державного фонду регіонального розвитку, буду переконувати членів комісії включити до фінансування даний об’єкт. Думаю в цьому році на будівництво підуть 10-15 мільйонів гривень» - запевнив голова обласної держадміністрації Ігор Гундич.
Завдячуючи наполегливій роботі депутатів обласного, районного та міського рівнів місцеві мешканці отримають новий сучасний лікувальний заклад.
 
Ви тут:Головна ЧИ ВИДІЛЯТЬ КОШТИ НА БУДІВНИЦТВО З ДФРР?