Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ПРОДОВЖУЮЧИ МИНУЛОРІЧНІ ТРАДИЦІЇ

4
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
Продовжуючи минулорічну традицію, школярі шкіл району відвідали підприємства в рамках навчально-ознайомчих екскурсій.
За ініціативи голови районної ради Дмитра Рудницького започаткований цікавий екскурсійний проект для учнів сільських шкіл. Він дає змогу школярам ознайомитись із процесом виробництва, з різнобарвністю професій, дізнатись про умови праці та рівень заробітної плати, що пропонують сьогодні керівники. Метою проекту є інформаційна підтримка старшокласників перед прийняттям важливого у їх житті рішення – вибору професії.
 
Цього разу учні 9, 11 класів Наталівської та Пилиповицької школи з великим задоволення відвідали ТОВ «Церсаніт-Інвест» та ТОВ «FAKRO».
Цікавим доповненням екскурсійної програми було знайомство молоді із проектом районної ради «Програмою підтримки ініціатив молоді щодо реалізації проектів розвитку територіальних громад району», яку представив голова районної ради Дмитро Рудницький. Дана програма розроблена безпосередньо очільником районної ради та затверджена депутатами ради, дає можливість ініціативні молоді, що проживає в сільській місцевості вдосконалювати власні громади. Умовою для реалізації ідей є, найголовніше, бажання змінювати та розвивати рідне село. Наступним кроком - розроблення детального плану реалізації проекту із фінансовими розрахунками вартості проекту. Роботи подаються до районної ради, де визначатиметься переможець.
Також під час розмови із молоддю Дмитро Рудницький поділився інформацією про можливість знімати власні фільми та отримувати нагороди на учнівському кінофестивалі «ЖУК».
Районна рада висловлює щиру вдячність райдержадміністрації та керівникам підприємств, які щоразу із задоволенням проводять екскурсійні програми, за можливість школярів долучитись до дорослого світу професій.
 
Ви тут:Головна ПРОДОВЖУЮЧИ МИНУЛОРІЧНІ ТРАДИЦІЇ