Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

НАРАДА ПО БУДІВНИЦТВУ ХІРУРГІЧНОГО КОМПЛЕКСУ В НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКУ

1
2
3
4
5
6
Питання продовження будівництва хірургічного корпусу міськрайТМО зібрало за круглим столом керівників району, міста, ОТГ, відділів, секторів охорони здоров’я райдержадміністрації та міської ради, і головного лікаря міськрайТМО.
Зі слів голови районної ради Дмитра Рудницького: «Будівництво цього об’єкта є доленосним для Новоград-Волинського округу. Найкращим шляхом для продовження будівництва
хірургічного корпусу є залучення державної підтримки - включення до Державного фонду регіонального розвитку. Об’єкти, що включають до даного фонду є перехідними, а це означає що їх обов’язково завершують.
На сьогодні будівництвом даного закладу опікуються депутати обласної ради Віктор Мельник та Степан Нусбаум. Вони активно шукають шляхи для виділення коштів на будівництво нової хірургії. На разі проект поданий до ДФРР.
Новоград-Волинська міська рада є замовником даного проекту. Проте депутати обласної ради постійно домовлялись з обласним керівництвом щодо фінансування, а також спрямовували депутатські кошти на будівництво. Сьогодні вони активно ведуть переговори із головою обласної державної адміністрації Ігорем Гундичем та Віце-прем’єр міністром - Міністром регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадієм Зубком, щодо фінансування даного проекту із Державного фонду регіонального розвитку. Щоб надати переконливі факти губернатору Житомирської області депутати обласної ради Степан Нусбаум, Віктор Мельник, головний лікар міськрайТМО Василь Борис зняли промовисте відео реальних умов надання медичних послуг пацієнтам.»
Вже найближчим часом ми дізнаємось про прийняте рішення щодо виділення коштів на будівництво хірургічного корпусу із Державного фонду регіонального розвитку.
Ви тут:Головна НАРАДА ПО БУДІВНИЦТВУ ХІРУРГІЧНОГО КОМПЛЕКСУ В НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКУ