Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

СИМВОЛІЧНИЙ "ЖИВИЙ ЛАНЦЮГ СОБОРНОСТІ" НА КОРДОНІ ДВОХ ОБЛАСТЕЙ

20
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
День Соборності України – свято, що відзначається щороку в день проголошення Акту возз’єднанняУкраїнської Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, що відбулося 22 січня 1919 року на Софійській площі в Києві.
І хоч Акт Злуки тоді реалізувати не вдалося, він є яскравим виявом прагнення українців до національної і територіальної єдності. Як відомо, державна незалежність України була відновлена лише 24 серпня 1991 року.
Урочистий захід присвячений цьому дню відбувся на кордоні з Житомирською та Рівненською областями, Новоград-Волинським та Корецьким районами.
Щирі слова привітань висловили голова районної ради Дмитро Рудницький, перший заступник голови районної державної адміністрації Наталія Даниленко, голова Корецької районної державної адміністрації Сергій Черній та заступник голови Корецької районної ради Віктор Дулюк.
Щорічну акцію підтримати депутати обласної ради Степан Нусбаум та Віктор Мельник, депутати районної ради Руслана Салюк та Світлана Прищепа.
Також були присутні працівники Новоград-Волинської та Корецької районних адміністрацій і райрад, представники ЗМІ, громадських організацій, сільські голови, та жителі районів.
У своєму виступі голова районної ради Дмитро Рудницький привітав присутніх із святом Соборності України. Нагадав, що ніхто крім нас самих не в змозі збудувати Україну кращою та побажав, щоб Господь давав нам сили та енергію творити нашу країну соборною, вільною і незалежною.
Підтримали бадьорий дух в цей досить морозний день та стали окрасою заходу вокальні виступи артистів Новоград-Волинського та Корецького районів, які зігрівали присутніх щирими, проникаючими в саме серце піснями.
Молоде покоління району представило присутнім результати акції «Рушник Миру» - це десятиметровий, вишитий вручну учнями шкіл району, рушник. Метою цієї акції було показати, що діти за єдину, вільну, мирну Україну. Керівники Новоград-Волинського району та депутати Житомирської обласної ради урочисто передали новий вишиваний експонат керівникам Корецького району, тим самим започатковуючи нову акцію єдності українського народу.
Завершальною частиною став живий ланцюг - символ єдності, де всі присутні взялися за руки, чим символічно об'єднали Схід та Захід: Рівненську та Житомирську Області.
 
 
Ви тут:Головна СИМВОЛІЧНИЙ "ЖИВИЙ ЛАНЦЮГ СОБОРНОСТІ" НА КОРДОНІ ДВОХ ОБЛАСТЕЙ