Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ВІДБУЛОСЬ 12 ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ РАЙОННОЇ РАДИ

1
2
3
4
5
6
7
8
9
Вчора, 20 грудня, під головування голови районної ради Дмитра Рудницького та за участі голови райдержадміністрації Володимира Михнюка, відбулось 12 пленарне засідання районної ради VІІ скликання.
Засідаггя посалось зі звіту голови районної ради Дмитра Рудницького перед депутатами та присутніми про роботу за період грудень 2016-грудень 2017 року.
Депутати затвердили районний бюджет на 2018 та зміни до районного бюджету на 2017 рік, прийняли два звернення до вищих керівних органів.
Загалом за час роботи сесії народні обранці прийняли 32 рішення. Серед них самим нелегким стало обговорення питання комунальної власності щодо безоплвтної передачі спільного майна новоствореним Брониківській та Піщівській громадам. На даний час очільники громад не готові взяти його на баланс. Але все ж таки спільними зусиллями прийняли рішення: районна рада дала згоду на передачу закладів освіти у комунальну власність ОТГ.
По завершенню роботи сесії голова районної ради Дмитро Рудницький подякував депутатам за конструктивну та плідну роботу. В результаті такої згуртованої роботи було прийнято ряд важливих рішень, які сприятимуть подальшому соціально-економічному розвитку району.
 
Ви тут:Головна ВІДБУЛОСЬ 12 ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ РАЙОННОЇ РАДИ