Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ДЕПУТАТИ ПОГОДИЛИ РАЙОННИЙ БЮДЖЕТ НА 2018, ЗМІНИ ДО РАЙОННОГО БЮДЖЕТУ НА 2017 РІК ТА РОЗРОБИЛИ РЯД ЗВЕРНЕНЬ ДО КЕРІВНИХ ОРГАНІВ

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Спільне засідання постійних комісій районної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку і з питань АПК, регулювання земельних відносин, екології та використання природних ресурсів 14 грудня у ході підготовки до чергової сесії опрацювала більше 16 питань порядку денного.
Зокрема, депутати погодили зміни до районного бюджету на поточний рік та розглянули бюджет на 2018 рік. Розробили низку звернень до вищих керівних органів країни, розглянули питання комунальної власності (щодо передачі майна в створені ОТГ), схвалили ряд районних програм.
По завершенню засідання комісій на засіданні президії районної ради, за участю голів постійних комісії, фракцій та груп затвердили порядок денний чергової 12 сесії районної ради, що запланована на 20 грудня.
В роботі засідань взяли участь голова районної ради Дмитро Рудницький, голова райдержадміністрації Володимир Михнюк, заступник голови районної ради Зінаїда Ляхович, заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік.
 
Ви тут:Головна ДЕПУТАТИ ПОГОДИЛИ РАЙОННИЙ БЮДЖЕТ НА 2018, ЗМІНИ ДО РАЙОННОГО БЮДЖЕТУ НА 2017 РІК ТА РОЗРОБИЛИ РЯД ЗВЕРНЕНЬ ДО КЕРІВНИХ ОРГАНІВ