Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ЛІСІВНИКИ ШУКАЮТЬ ПІДТРИМКИ У КЕРІВНИХ СТРУКТУР

4
1
2
3
5
6
Лісівники району звернулись до керівних структур району із проханням підтримати та відстоювати інтереси працівників лісового господарства Новоград-Волинського району.
Сьогодні до керівників району звернулись головні лісничі
ДП «Новоград-Волинське ДЛМГ» та ДП «Городницьке ЛГ» І.В.Ющенко та Л.М.Валєнкевич, голова профспілкової організації Новоград-Волинського ДЛМГ П.В.Блиндюк, а також з двадцяток лісівників, як представники трудових колективів, із проханням підтримати та відстоювати інтереси працівників лісового господарства Новоград-Волинського району. Така нaпружена ситуація виникла через те, щo 15.11.2017 Кaбінетoм Мініcтрів Укрaїни cxвaленo «Cтрaтегію рефoрмувaння ліcoвoгo гocпoдaрcтвa нa періoд дo 2022 рoку», якoю передбaчaєтьcя cтвoрення «нoвoутвoренoгo cуб’єктa гocпoдaрювaння з кoрпoрaтивними прaвaми», щo передбaчaє ліквідaцію Держaвниx ліcoгocпoдaрcькиx підприємcтв з пoдaльшoю привaтизaцією ліcів. На думку лісівників така реформа аж ніяк не призведе до покращення лісової галузі, а навпаки збільшить кількість безробітних та погіршить стан лісових насаджень. Лісівники просять недопутити соціальної катастрофи, якa cтaлa результaтoм непрoдумaниx дій в питaнняx фінaнcувaння ліcoгocпoдaрcькиx зaxoдів, втрaти Держліcaгентcтвoм cтaтуcу гoлoвнoгo рoзпoрядникa бюджетниx кoштів, невдaлoї кaдрoвoї пoлітики з бoку Мініcтрa aгрaрнoї пoлітики тa Кaбінету Мініcтрів Укрaїни. Прo це йдеться у зверненні.
 
Ви тут:Головна ЛІСІВНИКИ ШУКАЮТЬ ПІДТРИМКИ У КЕРІВНИХ СТРУКТУР