Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

АКТИВНО ПРАЦЮЮТЬ ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ РАЙОННОЇ РАДИ

9
1
2
3
4
5
6
7
8
Програму економічного і соціального розвитку Новоград-Волинського району на 2018 рік, хід виконання програми профілактики та боротьби зі сказом в Новоград-Волинському районі на 2016-2020 рік, про
Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти (закладу освіти), план роботи районної ради на I півріччя 2018 року та інші питання розглянули депутати районної ради на спільному засіданні постійних комісій районної ради з питань АПК, регулювання земельних відносин, екології та використання природних ресурсів та з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку та місцевого самоврядування. Головував на засіданні Віктор Федорук. Заступник голови районної ради Зінаїда Ляхович та перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко прийняли участь в роботі комісії.
 
Ви тут:Головна АКТИВНО ПРАЦЮЮТЬ ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ РАЙОННОЇ РАДИ