Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ПЕРША СЕСІЯ - ПЕРШІ КРОКИ!

6
2
3
4
5
Після місцевих виборів 28 жовтня,  відбулася перша сесія сільської ради Піщівської об’єднаної територіальної громади.   Засідання розпочалось із оголошення результатів виборів та складу ради - 22 новообраних депутатів, які відтепер відстоюватимуть інтереси п’яти сільськи рад, що увійшли до складу ОТГ:
Піщівської, Повчинської, Суховільської, Косенівської та Середньодеражнянської. Керівником громади обрали вже досвідченого Павла Кравчука.
Після складання присяги голова та депутати ради розпочали роботу та прийняли перших 16 рішень. Серед головних рішень – затвердження регламенту роботи ради, положення про постійні комісії, затвердження їх складу та керівництва, затвердження положення про старост, покладання виконувати обов’язки старост на осіб, які були сільськими головами, обрання секретаря ради та заступника сільського голови.
Вітаючи депутатів та голову сільської ОТГ із початком нового етапу розвитку громади голова районної ради Дмитро Рудницький та перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко наголосили, що головне для громади визначитись з її успішною стратегією розвитку і підкреслили, що завжди готові надавати допомогу у побудові управлінської структури, консультації з обов’язків, що є новими сьогодні для обранців.
 
Ви тут:Головна ПЕРША СЕСІЯ - ПЕРШІ КРОКИ!