Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ВИЗНАЧИЛИ СТРАТЕГІЮ РОЗВИТКУ МЕДИЦИНИ НА 2018 РІК

1
2
3
4
5
6
7
8
Проблеми розвитку та фінансування медичної галузі в поточному та наступному роках зібрали за круглим столом представників району та міста, керівників медичних закладів.
Голова районної ради Дмитро Рудницький, голова райдержадміністрації Володимир Михнюк, міський голова Віктор Весельський спільно
обговорили стратегію розвитку медичних закладів Новоград-Волинського району на 2018 рік.
Одним із пріоритетних направлень для покращення надання медичних послуг визначили – залучення висококваліфікованих лікарів до міськрайТМО. В наступному році планують працювати над створенням сприятливих умов для заохочення молодих спеціалістів, а саме підвищення рівня заробітної плати та забезпечення житлом.
Щодо фінансування. З досвіду зрозуміло, що надіятись на державну субвенцію не можна, адже вона покриває лише частину потреби на заробітну плату працівникам і енергоносії. Тому в форматі відкритої консолідованої зустрічі спільно із головами Брониківської, Городницької, Піщівської та Чижівської ОТГ району відшукали можливості дофінансування медичних закладів первинного та вторинного рівнів.
 
Такі дипломатичні зустрічі є показниками справжніх лідерів-менеджерів, що виважено приймають рішення та піклуються про майбутнє громад.
Ви тут:Головна ВИЗНАЧИЛИ СТРАТЕГІЮ РОЗВИТКУ МЕДИЦИНИ НА 2018 РІК