Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

НАРАДА ЩОДО СТВОРЕННЯ СПРОМОЖНИХ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД

7
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
        За круглим столом обговорень щодо створення спроможних територіальних громад сьогодні об’єднались керівники району Дмитро Рудницький та Володимир Михнюк, очільник міста Віктор Весельський, депутати обласної ради Віктор Мельник, Олександр Ющенко, Степан Нусбаум, депутати районної ради, керівники сільськогосподарських підприємств району та сільські голови. До діалогу запросили
також Василя Невмержицького - директора Житомирського центру розвитку місцевого самоврядування та Сергія Романовича - радника з децентралізації цього ж центру.
         Зі слів голови районної ради Дмитра Рудницького зрозуміло, що наразі створення ОТГ відбувається на основі перспективного плану, котрий затвердили в 2015 році. На сьогодні в Новоград-Волинському районі вже утворені 4 громади, до складу яких увійшли 1 селищна та 20 сільських рад. Метою заходу, як озвучив очільник, є встановлення конструктивного діалогу між учасниками, що матиме позитивні наслідки у створенні потенційних громад.
        Перед присутніми виступив голова райдержадміністрації Володимир Михнюк, який наголосив, що зваживши все у відкритому діалозі сільські голови повинні зорієнтуватись з напрямком руху на благо розвитку своїх громад.
 
Ви тут:Головна НАРАДА ЩОДО СТВОРЕННЯ СПРОМОЖНИХ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД