Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

НА СЕСІЇ РАЙОННОЇ РАДИ ПРИЙНЯЛИ РЯД ЗВЕРНЕНЬ ДО ВИЩИХ КЕРІВНИХ ОРГАНІВ

DSC 0378 Копировать
DSC 0325 Копировать
DSC 0331 Копировать
DSC 0339 Копировать
DSC 0340 Копировать
DSC 0359 Копировать
DSC 0366 Копировать
DSC 0373 Копировать
DSC 0387 Копировать
20 жовтня в Новоград-Волинській районній раді відбулось чергове 11 пленарне засідання ради сьомого скликання під головуванням Дмитра Рудницького.
Завдяки серйозній і відповідальній роботі постійних комісій народні обранці менш ніж за 3 години розглянули 12 питань порядку денного із підпитаннями.
Заслухали звіт про виконання районного бюджету за 9 місяців 2017 року та схвалили зміни до районного бюджету на цей рік. Затвердили низку питань комунальної власності та прийняли ряд звернень.
Також прийняли Програму розвитку Новоград-Волинської об’єднаної державної податкової інспекції, щодо облаштування сервісного центру обслуговування платників на 2017 рік.
По завершенню роботи сесії голова районної ради Дмитро Рудницький подякував депутатам за конструктивну та плідну роботу.
Детальніше з рішеннями районної ради та результатами відкритих голосувань можна ознайомитись в розділі «Рішення» офіційного сайту районної ради.
 
Ви тут:Головна НА СЕСІЇ РАЙОННОЇ РАДИ ПРИЙНЯЛИ РЯД ЗВЕРНЕНЬ ДО ВИЩИХ КЕРІВНИХ ОРГАНІВ