Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ЕКСКУРСІЇ ПІДПРИЄМСТВАМИ РАЙОНУ

9
1
2
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
Стартували навчально-ознайомчі екскурсії підприємствами району для учнів шкіл сільських громад. Першими прийняли участь Слободороманівська та Новороманівська ЗОШ. З великим задоволення школярі відвідали підприємства ТОВ «Церсаніт-Інвест», ТОВ «FAKRO» та ПАТ "Новоград-Волинський хлібозавод".
Цікаве доповнення до екскурсій вніс голова районної ради Дмитро Рудницький, познайомивши молодь із проектом районної ради «Програмою підтримки ініціатив молоді щодо реалізації проектів розвитку територіальних громад району».
Щиро дякуємо керівникам підприємств за пізнавальну подорож, яка суттєво розширила кругозір молоді.
 
 
Ви тут:Головна ЕКСКУРСІЇ ПІДПРИЄМСТВАМИ РАЙОНУ