Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ПОСТІЙНА КОМІСІЯ РАЙОННОЇ РАДИ ПРИЙНЯЛИ КОМПРОМІСНЕ РІШЕННЯ

3
1
2
4 жовтня депутати районної ради зібрались на позачергове, можна навіть сказати екстрене, засідання постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку. Вирішували вкрай важливе питання – бути чи не бути «Прозорому офісу».
На засіданні були присутні голова райдержадміністрації Володимир Михнюк, голова районної ради Дмитро Рудницький; представники міської влади – в. о. міського голови Сергій Колотов і голова постійної комісії міської ради з питань міського бюджету і комунальної власності Ігор Юшманов.
На минулому засіданні цієї ж комісії депутати районної ради ухвалили вимушене рішення звернутися з позовом до суду про визнання незаконним та скасування рішення про оформлення права власності на нежитлову будівлю на вул. Шевченка, 18 і визнання недійсним та скасування свідоцтва про право власності на цю будівлю.
Одразу після того, як Господарський суд Житомирської області прийняв ухвалу про заборону міській владі вчиняти будь-які дії щодо цього приміщення, на місці якого планують збудувати
«Прозорий офіс», як наслідок – будівництво стало під загрозою. У грошовому еквіваленті ця «зупинка» коштує 24 млн грн. Тому керівництво міста почало шукати способи досудово врегулювати це питання, адже зрозуміло, що «Прозорий офіс» можуть не збудувати, а судові тяганини затягнутись на досить тривалий час.
Щоб продовжити будівництво, представники міської влади у середу сіли за стіл переговорів із районними керівниками − Володимиром Михнюком, Дмитром Рудницьким і депутатами. Консолідована робота і жвавий діалог зробили свою справу. Депутати райради вирішили піти на компроміс і погодитись на пропозицію міської ради укласти договір на інше приміщення на 25 років та відкликати позовну заяву. Усі одноголосно підтримали це рішення, адже депутати райради розуміють, наскільки важливим для нашого краю є «Прозорий офіс».
Народні обранці району зробили крок до будівництва «Прозорого офісу». Далі справа за міською владою.
Ви тут:Головна ПОСТІЙНА КОМІСІЯ РАЙОННОЇ РАДИ ПРИЙНЯЛИ КОМПРОМІСНЕ РІШЕННЯ