Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ДЕПУТАТИ РАЙОННОЇ РАДИ ЗВЕРНУТЬСЯ ДО ВИЩИХ ОРГАНІВ ВЛАДИ ЩОДО ЗБЕРЕЖЕННЯ ЛІСОВОГО ФОНДУ

2
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Під час виїзного засідання постійної комісій районної ради з питань АПК, регулювання земельних відносин, екології та використання природних ресурсів, яке відбулося 03 жовтня під головуванням Ігоря Михнюка та за участі заступника голови районної ради Зінаїди Ляхович, шукали шляхи вирішення екологічної проблеми - всихання соснових насаджень. Лісівники запросили депутатів та предстаників ЗМІ на територію Малоцвілянського лісового господарства, де продемонстрували приклад масштабного враження хвойних масивів.
Як розповіли головні лісівники району Степан Нусбаум та Віктор Мельник, внаслідок аномально високих температур, різкого коливання рівня ґрунтових вод втрачається біологічна стійкість лісових насаджень, відбувається масове заселення дерев стовбурними шкідниками, зокрема, верхівковим короїдом. В районі понад 4 тис. га лісових територій, що перебувають у користуванні ДП «Новоград-Волинське ДЛМГ» та ДП «Городницький лісгосп» уражені цим шкідником. А цю цифру, за словами головного лісопатолога ДСЛП «Вінниця лісозахист» Олександра Болюха, можна помножити як мінімум на 3. Уже на Житомирщині маємо тиху «біологічну пожежу».
Голова постійної комісії районної ради Ігор Михнюк підсумував результати зустрічі та разом із депутатами, представниками лісових господарств, районної влади прийняли рішення підготувати звернення до Житомирської обласної ради, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо врегулювання зазначеної проблеми на державному рівні.
В роботі комісії приймали участь також заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік, керівники відділів, секторів та управлінь райдержадміністрації.
Ви тут:Головна ДЕПУТАТИ РАЙОННОЇ РАДИ ЗВЕРНУТЬСЯ ДО ВИЩИХ ОРГАНІВ ВЛАДИ ЩОДО ЗБЕРЕЖЕННЯ ЛІСОВОГО ФОНДУ