Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

СУСЛІВСЬКА ГРОМАДА ОБРАЛА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ

4
1
2
3
5
6
7
8
9
Голова районної ради Дмитро Рудницький прийняв участь в 14 сесії Суслівської сільської ради. Вчора на пленарному засіданні розглянули питання щодо добровільного приєднання Суслівської сільської ради до міста Новоград-Волинський або ж до Стриївської сільської ради, в подальшому утворивши відповідні ОТГ.
На засіданні були присутніми також представники міської влади та ЗМІ, громадський актив сіл, що входять в громаду. Після тривалого обговорення депутати вирішили прийняти звернення очільників міста Новоград-Волинський та Стриївської сільради до відома та не спішити з вибором. При голосуванні за Суслівську громаду в складі Новоград-Волинської ОТГ більшість депутатів утримались, а у складі Стриївської сільської ради меншість проголосували «за» ( але згідно чинного законодавства рішення не прийнято, не вистачило 2 голоси).
По завершенню, депутати сільської ради пообіцяли плідно попрацювати із своїми виборцями, щоб зорієнтувати громаду на гарне майбутнє.
Ви тут:Головна СУСЛІВСЬКА ГРОМАДА ОБРАЛА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ