Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ГОТОВНІСТЬ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ І КУЛЬТУРИ РАЙОНУ ОБГОВОРИЛИ НА ЗАСІДАННІ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Вчора, на засіданні постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров'я, у справах сім'ї, молоді і спорту та соціального захисту населення народні обранці обговорили готовність закладів освіти, охорони здоров’я. культури до роботи в осінньо-зимовий період та ряд інших важливих питань. На засіданні головував Юрій Скрипнюк.

Участь в засіданні постійної комісії взяли голова районної ради Дмитро Рудницький, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, заступник голови районної ради Зінаїда Ляхович, заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік, начальники відділів, управлінь райдержадміністрації.
Ви тут:Головна ГОТОВНІСТЬ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ І КУЛЬТУРИ РАЙОНУ ОБГОВОРИЛИ НА ЗАСІДАННІ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ