Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

У ПИЩЕВІ ВІДБУЛИСЬ УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ДНЯ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ

3
1
2
4
5
6
Традиційно у другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту. За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров’я, він загартовує характер і волю.
Напередодні відзначення Дня фізичної культури і спорту в Будинку культури села Піщів
Новоград-Волинського району зібралась спортивна еліта району. Честь вручити нагороди кращим фахівцям, тренерам, спортсменам, вчителям фізичного виховання мали голова районної ради Дмитро Рудницький, голова райдержадміністрації Володимир Михнюк, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, заступник голови районної ради Зінаїда Ляхович.
«Я дуже радий, що ми сьогодні маємо честь привітати та підтримати нашу обдаровану молодь. Спортсмени – це люди, які звикли працювати на результат, досягати поставлених цілей, незважаючи на тяжку працю. Бажаю вам й надалі втілювати свої мрії та світлого шляху до перемог» - привітав Дмитро Рудницький.
Загалом свято до Дня фізичної культури і спорту відбулося в теплій святковій атмосфері.
Присутні аплодували стоячи, висловлюючи свою глибоку повагу та гордість, коли нагороджували справжній скарб не тільки району, але й України, заслуженого працівника фізичної культури та спорту України, тренера-викладача районної ДЮСШ з гирьового спорту – Олександра Дідовця.
На честь запрошених прозвучало багато теплих слів. Піснями привітали Вокальний ансамбль «Чарівниці» (художній керівник Заслужений працівник культури України Валерій Примак), юні таланти - учні Піщівської школи, Іванна Пасічник, Сергій Руденко та Олександр Тимощук.
Бажаємо усім, хто захоплений фізичною культурою і не стоїть осторонь виру спортивного життя – фізичного здоров’я і краси олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях!
Ви тут:Головна У ПИЩЕВІ ВІДБУЛИСЬ УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ДНЯ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ