Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ В ДІДОВИЧАХ

20
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Під вітальні слова Тамари Володимирівни – сільського голови розпочався районний захід присвячений Дню Незалежності України та Дню Державного Прапора України в селі Дідовичі. Вона звернулась до присутніх зі щирими словами гордості та віри в нашу сильну, незалежну Україну.
За запрошенням, у заході прийняли участь голова районної ради Дмитро Рудницький та заступник Зінаїда Ляхович, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко.

«Приємно бачити у залі людей різного віку. Адже ми громадяни своєї країни. Ми творимо наше майбутнє, від малого до великого. Доки ми не станемо патріотами своєї країни – України, наше майбутнє «тьмяне». Сьогодні кожен з нас повинен запитати у себе, що він зробив для України? Для того щоб Україна розвивалась та була успішною державою?» - звернувся до присутніх голова районної ради Дмитро Рудницький.
До сільського клубу з нагоди свята приїхали учасники міжнародного пісенного фестивалю «Я вірю» на чолі із керівником Олександром Іськовим та вокальний колектив «Сузір’я» з керівником Оленою Дерев’янко. Ці колективи складаються із дітей з фізичними вадами розвитку, але їм це зовсім не заважає творити, співати, отримувати задоволення від життя. Що вони і робили протягом вечора на сцені місцевого закладу.
Жилеті села, вихованці школи та дитячого садочка із захопленням вслуховувались до виступів запрошених, співали та танцювали разом.
Захід підтримала районна партійна організація БПП «Солідарність». Вони «підсолодили» свято для наймолодших жителів смаколиками та доповнили повітряними кульками.
Ви тут:Головна СВЯТКУВАННЯ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ В ДІДОВИЧАХ