Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРУ В ПОВЧИНО

14
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
15
16
17
23 серпня в селі Повчино відбувся районноий захід присвячений головному святу країни – 26 Дню Незалежності України та Дню Державного Прапора України. Цього дня в місцевому клубі на урочистостях вихованці школи розгорнули кількаметровий стяг на знак шани та поваги до національного символу країни.

«Сьогодні ми вшановуємо Державний Прапор, один із основних символів країни. Без його участі не обходяться змагання спортсменів, військові захищають кордони нашої держави в зоні АТО під його жовто-блакитними барвами, навіть віддають своє життя з ним в руках… Тому сьогодні приємно бачити молодь, що з усмішкою на обличчі та почуттям гордості тримають символ країни в руках. Щиро вітаю всіх присутніх зі святом патріотизму та гордості» - привітав присутніх Дмитро Рудницький, голова районної ради.
З вітальними словами до жителів громади звернулись також перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко та Повчинський сільський голова Ігор Печорін. Участь у заході прийняли також заступник голови районної ради Зінаїда Ляхович, керівники підприємств, організацій району.
Слова віри та надії на гарне майбутнє нашої країни звучали впродовж всього заходу. Для присутніх виступали Юлія Сіркова, Іванна Конончук, Ольга Осипчук, Народний аматорський колектив «Калинові зорі» на чолі із керівником Заслуженим працівником культури – Віталієм Сидорчуком.
Протягом усього дня на футбольному полі села Повчино змагались за першість юнацькі спортивні команди з міні-футболу.
Ви тут:Головна ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРУ В ПОВЧИНО