Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

НАРАДА З ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОГРАМИ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
В Україні активно впроваджуються механізмів державної підтримки заходів енергозбереження для населення та об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, а також оформлення кредитів на пільгових умовах для придбання євровікон, твердопаливних котлів та утеплення будинків згідно Державної цільової економічної програми енергоефективності.

Вчора, у великому залі Будинку рад зібрались очільники району та міста, сільські голови, керівники ОСББ, ЖБК, комунальних підприємств, депутати районної ради на зустрічі із заступником директора департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства обласної державної адміністрації Геннадієм Забродським, головним інженером ТОВ «Укренергохолдінг» Віталієм Ролінським, заступником директора Житомирської обласної дирекції АБ «Укргазбанк» Вікторією Дмітрієвою, начальником управління малого та середнього бізнесу АБ «Укргазбанк» Юлією Лозовою та ін. Зустріч присвятили питанню використання альтернативних та відновлювальних видів енергії в рамках Програми стимулювання населення, ОСББ, ЖБК Житомирщини щодо ефективного використання енергетичних ресурсів та енергозбереження на 2015-2018 роки.
Учасники отримали цінну інформацію про програму енергозбереження та про багаторічний закордонний досвід у цій сфері, також дізнались подробиці про «зелений» тариф, а саме про спеціальні фінансові умови, що дозволяють домашнім сонячним електростанціям продавати надлишки сонячної енергії, тим самим заробляючи додаткові кошти. Представники банку детально розповіли про існуючі програми кредитування в сферах енергозбереження та енергоефективності.
 
Ви тут:Головна НАРАДА З ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОГРАМИ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ