Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

УГОДА ПРО СПІВРОБІТНИЦТВО

1
2
3
4
Представники від Новоград-Волинського району та ТОВ «ТРАНССТАНДАРТ-2002» підписали трьохсторонню угоду про соціальне партнерство спрямовану на зростання соціально-економічного співробітництва та налагодження взаємодії між сторонами.

З боку Новоград-Волинської райдержадміністрації угоду підписав - голова РДА Володимир Михнюк, з боку Чижівської сільської ради – сільський голова Аркадій Ратушнюк та з боку ТОВ «ТРАНССТАНДАРТ-2002» - директор Вікторія Шереверова.
За круглим столом партнери спільно обговорили умови угоди та вирішили розпочати перший етап будівництва біогазового заводу на основі очисних споруд міста, що збудовані на території Чижівської сільської ради.
Інвестиційний партнер поділився з присутніми майбутніми планами розвитку свого бізнесу на території району за рахунок будівництва тепличного комплексу, де планують вирощувати екологічні овочі.
В зустрічі з підписання угоди приймали участь голова районної ради Дмитро Рудницький та голова постійної комісії районної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку Микола Іванюк.
Ви тут:Головна УГОДА ПРО СПІВРОБІТНИЦТВО