Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ПРИЙМІТЬ НАЙЩИРІШІ ВІТАННЯ З НАГОДИ ДНЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ!

flag naci11i
Шановні мешканці району, прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня Державного Прапора України!
Вже багато років майорить над вільною та незалежною Україною синьо-жовтий прапор, що є символом національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення. За цей невеликий проміжок часу ми пережили злети та падіння, втрати й здобутки.
Наш прапор - це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Його маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню. Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн, - це момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну.

То ж нехай синьо-жовтий стяг і надалі вселяє в серце кожного українця гордість та спонукає на нові подвиги заради своєї Батьківщини.

Від усього серця бажаємовам, щоб ваше життя завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України! Доброго здоров'я, добробуту і щастя кожній родині.

Зі святом вас!

Ви тут:Головна ПРИЙМІТЬ НАЙЩИРІШІ ВІТАННЯ З НАГОДИ ДНЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ!