Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ЗАПРОШУЄМО ВСІХ БАЖАЮЧИХ

001
ЗАПРОШУЄМО ВСІХ БАЖАЮЧИХ прийняти участь у нараді з питань використання альтернативних та відновлювальних видів енергії в рамках Програми стимулювання населення, ОСББ, ЖБК Житомирщини щодо ефективного використання енергетичних ресурсів та енергозбереження на 2015-2018 роки за участю:
Геннадія Забродського – заступника директора департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства обласної державної адміністрації;
Віталія Ролінського – головного інженера ТОВ «Укренергохолдінг»;
Вікторії Дмітрієвої – заступника директора Житомирської обласної дирекції АБ «Укргазбанк»;
Юлії Лозової – начальника управління малого та середнього бізнесу АБ «Укргазбанк».
Зустріч відбудеться у великому залі Будинку рад 22.08.2017 року о 10.30 годині.
Ви тут:Головна ЗАПРОШУЄМО ВСІХ БАЖАЮЧИХ