Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

НА ОЛЕКСАНДРІВСЬКОМУ ПОЛІГОНІ ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ ОРГАНІЗУВАЛИ КОНЦЕРТНУ ПРОГРАМУ

7
1
2
3
4
5
6
Морально-бойовий дух сучаних героїв 30 ОМБР Валерій Приймак разом із гуртом «Чарівниці» піднімають уже не вперше. Неодноразово відвідували хлопців та заряджали позитивом і патріотизмом на передових позиціях в зоні АТО. Користуючись нагодою вчора артисти виступили зі своєю концертною програмою перед всією командою на Олександрівському полігоні,
де наразі вони дислокуються.
Під час виступу згадали пекельні події за Степанівку Донецької області, третя річниця яких припала якраз в ці дні.
Із гордістю в очах, заступник голови районної ради Зінаїда Ляхович висловила слова подяки для мужніх захисників та подарувала бригаді талісман ручної роботи - Ангел, який тримає в руках «Голуба миру» та оберіг.
Виступ пройшов за підтримки районної ради та райдержадміністрації.
Ви тут:Головна НА ОЛЕКСАНДРІВСЬКОМУ ПОЛІГОНІ ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ ОРГАНІЗУВАЛИ КОНЦЕРТНУ ПРОГРАМУ