Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ХВИЛИНОЮ МОВЧАННЯ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ЗАГИБЛИХ В БОЯХ ЗА СТЕПАНІВКУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

1
2
4
5
6
7
8
9
10
12
2014.08.11-13 – 30 ОМБР зазнала важких людських втрат та бойової техніки. Ця пекельна подія назавжди викарбується в пам’яті Новоград-Волинців і українців взагалом. Багато наших краян полягли у тому бою за волю, за бажання жити в країні, де не чути пострілів, не віддаються накази на знищення цілих сіл та міст, а навпаки процвітає патріотизм та дзвінко лунає сміх.
Сьогодні, працівники держструктур району спільно із заступником голови районної ради Зінаїдою Ляхович, першим заступником голови районної держадміністрації Наталією Даниленко, заступником голови районної держадміністрації Андрієм Подіком схилили голову перед пам’яттю мужніх воїнів, що загинули в ті нелегкі дні. Із гордістю та скорботою поклали квіти до підніжжя меморіалу Пам’яті та пам’ятного знаку Небесній сотні та загиблим учаникам АТО.
 
Ви тут:Головна ХВИЛИНОЮ МОВЧАННЯ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ЗАГИБЛИХ В БОЯХ ЗА СТЕПАНІВКУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ