Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

13 СЕРПНЯ - ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО СВЯТКУЮТЬ ПРАЦІВНИКИ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ

9
1
2
3
4
5
6
7
8
10
11
Напередодні свята до Новоград-Волинського районного управління головного управління Держспоживслужби в Житомирській області завітали: заступник голови районної ради Зінаїда Ляхович та заступник голови адміністрації Андрій Подік. Привітати з святом та нагородити грамотами та подяками кращих працівників - головна мета на сьогодні.
Грамотами районної ради нагороджено: Людмилу Горічеву - завідувача лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи на КТП «Селищний ринок» смт.Городниця та Наталію Орищук - провідного лікаря-епізоотолога Пищівської дільничної лікарні ветеринарної медицини.
Подяки районної ради вручили Людмилі Шведюк - головному бухгалтеру Новоград-Волинської районної державної лікарні ветеринарної медицини та Валентині Кириченко – санітару ветеринарному Новоград-Волинської міської дільничної лікарні ветринарної медицини
Зіна Миколаївна від свого імені та від імені голови ради Дмитра Рудницького привітала всіх працівників ветеринарної медицини побажала їм терпіння, успіхів та натхнення в їх в роботі, аби і надалі процвітала та покращувалась ветеринарна галузь в районі.
Також з вітальним словом до присутніх завернувся Андрій Васильович, який також від імені районної держадміністрації привітав та нагородив винуватців.
Ви тут:Головна 13 СЕРПНЯ - ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО СВЯТКУЮТЬ ПРАЦІВНИКИ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ