Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ТУРНІР З МІНІ-ФУТБОЛУ В ТОКАРЕВІ

1
5 серпня, в селі Токарів Новоград-Волинського району відбувся турнір з міні-футболу, присвячений пам’яті загиблих учасників АТО.
З метою вшанування пам'яті Юрія Поліщука та Володимира Степанюка, а також всіх, хто загинув,
захищаючи українську землю від ворога на сході, на Токарівський стадіон прийшли рідні, знайомі, близькі загиблих та односельці.
В турнірі із міні-футболу взяли участь 3 команди, які розіграли призові місця наступним чином:
1- ФК «Граніт»,
2- ФК «Школа»,
3- збірна «Токарів».
Переможці отримали кубок, грошову винагороду, медалі та грамоти. Командам учасникам вручили футбольні м’ячі.
Під час турніру сім’ї загиблих отримали матеріальну допомогу від Токарівської сільської ради та керівника ПСП «Граніт» Валентини Титяневич. Молодь частували морозивом.
Під час своїх виступів заступник голови районної ради Зінаїда Ляхович, Токарівський сільський голова Лілія Бойко закликали присутніх бути гідними громадянами своєї країни – справжніми патріотами, такими ж, якими були ті двоє чоловіків, в честь яких відбувається цей захід. Потрібно вшановувати пам'ять тих, хто не повернувся та підтримувати їх близьких, але також потрібно не забувати та всіляко підтримувати живих – тих, хто сьогодні захищає нас від ворожої навали.
Ви тут:Головна ТУРНІР З МІНІ-ФУТБОЛУ В ТОКАРЕВІ