Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ЗАХОДИ З ПОДОЛАННЯ НАСЛІДКІВ ЕКОЛОГІЧНОЇ КАТАСТРОФИ НА РІЧКАХ СЛУЧ І ХОМОРА НА ТЕРИТОРІЇ БАРАНІВСЬКОГО РАЙОНУ

хом2
«Вода темно сірого кольору, дно вкрите чорним мулом із фекалій та клею, флора та фауна русла річки вимерла…..» - так виглядає вже другий рік річка Хомора, в наслідок діяльності
ТОВ «Понінківської картонно-паперова фабрики» та скиду продуктів життєдіяльності мешканців селища без попереднього очищення. Пізніше її води приносять ці нечистоти і у нашу річку Случ. Саме Случ є «артерією» міста Новоград-Волинський, вона є основним джерелом водопостачання жителів міста та Новоград-Волинського району.
Депутати районної ради з першого дня займають активну позицію у боротьбі із цим екологічним лихом. Двічі виділяли кошти на проведення розширених хіміко біологічних аналізів води річки. З цими результатами звертались до вищих керівних органів країни. На минулій 9 сесії районної ради прийняли звернення депутатів Новоград-Волинської районної ради щодо екологічного стану басейн річки Случ до Прем’єр-міністра України Гройсмана В.Б., Міністра екології та природних ресурсів України Семерака О.М., Генерального прокурора України Луценка Ю.В.. На сьогодні Міністерство екології та природних ресурсів України надіслало інформацію про заходи з подолання наслідків екологічної катастрофи на річках Случ і Хомора на території Баранівського району. Пропонуємо детальніше ознайомитись із заходами з подолання наслідків екологічної катастрофи ТУТ.
Ви тут:Головна ЗАХОДИ З ПОДОЛАННЯ НАСЛІДКІВ ЕКОЛОГІЧНОЇ КАТАСТРОФИ НА РІЧКАХ СЛУЧ І ХОМОРА НА ТЕРИТОРІЇ БАРАНІВСЬКОГО РАЙОНУ