Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ІЗ ЗОНИ АТО В НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ ПРИБУВ ОСОБОВИЙ СКЛАД 30-Ї ОМБР

3
1
4
5
6
7
8
9
10
11
Бійці 30-ї окремої механізованої бригади повернулися із зони АТО до місця постійної дислокації – в Новоград-Волинський.
З нагоди повернення воїнів, які з перших днів проведення антитерористичної операції, відстоювали кордони нашої країни,
сьогодні пройшла хода містом, в основі якої був особовий склад військової частини. Військові-герої разом із їх рідними, близькими людьми, мешканці міста та представниками місцевої влади пройшли головною дорогою міста від автовокзалу до меморіалу пам’яті загиблим за незалежність і територіальну цілісність України.
Дорогою керманичі району та міста, військовослужбовці, виказуючи свою шану та пам’ять загиблим, поклали квіти до пам’ятного знаку Небесній сотні та загиблим учасникам АТО, по завершенню ходи до меморіалу пам’яті.
Опісля на плацу 30 ОМБр відбувся військовий ритуал урочистої зустрічі, де винуватців офіційно привітало командування та керівники місцевої влади. З нагоди повернення бійцям вручили ордери на службове житло, ордени і нагрудні знаки.
Вдома бійці будуть близько півтора місяці, а потім знову повернуться до виконання бойових завдань.
Ви тут:Головна ІЗ ЗОНИ АТО В НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ ПРИБУВ ОСОБОВИЙ СКЛАД 30-Ї ОМБР