Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ - ЦЕ ЕВОЛЮЦІЙНИЙ ШЛЯХ

2
1
3
4
5
6
Саме з метою розвитку району, створення нових об’єднаних територіальних громад голова районної ради Дмитро Рудницький зібрав Координаційну раду. Раду за участю сільських голів, депутатів обласної та районної рад, керівників сільськогосподарських підприємств та представників районної державної адміністрації.

Саме в такому складі сформувався продуктивний формат зустрічі. Можливість донести інформацію та вислухати думки головних представників громад створила конструктивний діалог між присутніми.
Обговорення впровадження реформи децентралізації в Новоград-Волинському районі пройшло в чотири блоки:
1. Динаміка створення ОТГ в Житомирській області та Україні в цілому
2. Можливості додаткового фінансування громад
3. Зміни в законодавстві
4. Хронологія та перспективи створення ОТГ в Новоград-Волинському районі
Голова районної ради Дмитро Рудницький разом із головою райдержадміністрації Володимиром Михнюком презентували різні можливі варіанти створення об’єднаних територіальних громад в районі. Представлена інформація в повні мірі розкрила переваги та проблемні зони реформування в нашому краї. Який вибір буде зроблено, які громади сформовано - питання часу.
Крім того присутні заслухали інформацію представників патрульної поліції про набір до їх лав.
Ви тут:Головна ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ - ЦЕ ЕВОЛЮЦІЙНИЙ ШЛЯХ