Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ПРОФІЛЬНІ КОМІСІЇ ПОГОДИЛИ СКЛАД ГОСПІТАЛЬНОЇ РАДИ ТА ОБГОВОРИЛА ДОПОВНЕННЯ У ЗАКОНОДАВСТВІ, ЩО СТОСУЮТЬСЯ РЕФОРМИ ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЇ

7
1
2
3
4
5
6
8
9

На спільному засіданні постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров'я, у справах сім'ї, молоді і спорту та соціального захисту населення і з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку та місцевого самоврядування депутати затвердили склад Госпітальної ради. До даної ради увійдуть кандидати від міста та району пропорційно від кількості населення, також по одному представнику із об’єднаних територіальних громад. Від районної ради депутатами затверджено такий склад:

Весельський Франц Вікторович – депутат районної ради, заступник голови постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров'я, у справах сім'ї, молоді і спорту та соціального захисту населення, Даниленко Наталія Володимирівна – перший заступник голови райдержадміністрації та Мельник Віктор Сергійович – депутат Житомирської обласної ради.
Розглянули також нові зміни в законодавстві України, щодо реформи децентралізації, які чекають свого затвердження в ВРУ. За результатами обговорення вирішили скликати Координаційну раду при голові районної ради за участю депутатів, сільських голів та керівників сільгосппідприємств. На даному засіданні планують обговорити перспективи створення нових ОТГ.
Крім цього, народні обранці внесли зміни до складу постійної комісії з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку та місцевого самоврядування; до складу президії районної ради та до складу комісії з питань поновлення прав реабілітованих.

Ви тут:Головна ПРОФІЛЬНІ КОМІСІЇ ПОГОДИЛИ СКЛАД ГОСПІТАЛЬНОЇ РАДИ ТА ОБГОВОРИЛА ДОПОВНЕННЯ У ЗАКОНОДАВСТВІ, ЩО СТОСУЮТЬСЯ РЕФОРМИ ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЇ