Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ВІТАЄМО З ОБРАННЯМ НА ПОСАДУ ЗАСТУПНИКА ГОЛОВИ РАЙОННОЇ РАДИ

18740622 236214960198005 9141725563775470749 n
Шановна Зінаїдо Миколаївно!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого обрання на на високу і відповідальну посаду –заступника голови Новоград-Волинської районної ради!
Переконані, що ваші професійні якості, досвід роботи, енергія і цілеспрямованість будуть завжди стояти на варті інтересів жителів району та нашої держави.
Нехай у всіх починаннях Вас супроводжує удача, розуміння та підтримка колег і однодумців, а непроста відповідальна державна робота приносить задоволення і творчі перемоги.
Нехай ніколи не вичерпується Ваша особиста людська принадність, доброта, відкритість, порядність, толерантність, прагнення прийти на допомогу всіх, хто на неї потребує.
Ви тут:Головна ВІТАЄМО З ОБРАННЯМ НА ПОСАДУ ЗАСТУПНИКА ГОЛОВИ РАЙОННОЇ РАДИ