Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ЗАСІДАННЯМ ПРЕЗИДІЇ ДЕПУТАТИ ЗАВЕРШИЛИ ПІДГОТОВКУ ДО 9-Ї СЕСІЇ РАЙОННОЇ РАДИ

1
2
3
4
5
Під керівництвом голови районної ради Дмитра Рудницького відбулося засідання президії районної ради, на якому розглянули і схвалили порядок денний наступної 9 сесії районної ради 7 скликання. Участь в засіданні взяли голова райдержадміністрації Володимир Михнюк, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, голови постійних комісій, депутатських фракцій і груп районної ради.
Президія погодила внесення змін до районного бюджету на 2017 рік, узгодила ряд районних та регіональну програм, список присяжних Новоград-Волинського міськрайонного суду.
Депутати дали добро й на звернення до вищих органів державної влади: щодо стану басейну річки Случ та щодо встановлення щомісячної абонентької плати за підключення до системи газопостачання. Рекомендували внести на розгляд сесії проекти рішень з комунальної власності.
У ході президії народні обранці розглянули внесені зміни до законодавчої бази стосовно реформи децентралізації та обговорили можливі варіанти створення ОТГ в нашому районі.
Насамкінець очільник районної ради подякував президії за конструктивну роботу і зазначив, що депутати, готуючись до сесії районної ради, активно і водночас плідно та відповідально попрацювали у профільних комісіях.
Нагадаємо, що 9-а сесія районної ради розпочне роботу 31 травня о 10-й годині.
 
Ви тут:Головна ЗАСІДАННЯМ ПРЕЗИДІЇ ДЕПУТАТИ ЗАВЕРШИЛИ ПІДГОТОВКУ ДО 9-Ї СЕСІЇ РАЙОННОЇ РАДИ