Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

НА ЗАСІДАННІ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ ДЕПУТАТИ РАЙОННОЇ РАДИ ПРИЙНЯЛИ ЗВЕРНЕННЯ ЩОДО ЕКОЛОГІЧНОГО СТАНУ БАСЕЙНУ РІЧКИ СЛУЧ

3
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
На засіданні постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку 26 травня, що відбулось під головуванням Миколи Іванюка, депутати розглянули майже 15 питань порядку денного.
Засідання комісії почалось із обговорення створення Ярунської опорної школи. Начальнику відділу освіти Олександру Антипчуку батьки та колектив школи села Велика Горбаша поставили важливі питання щодо роз’яснення створення даного освітнього закладу, включаючи філії опорної школи.
«Створення школи ні в якому разі не зачіпає права дітей. Згідно законодавства зміниться лише назва. Про закриття навіть не йде мова! Цим кроком відділ освіти планує залучити кошти на покращення рівня освіти в сільських школах.» - прокоментував Олександр Анатолійович.
Зі звітом про виконання районного бюджету за І квартал 2017 року та внесенням змін до районного бюджету на 2017 рік перед присутніми виступила Ірина Козеренко.
Вкрай тяжким є стан екологічного басейну річки Случ. Депутати районної ради ініціювали розробити звернення до вище керівних органів країни з вимогами про негайне реагування та попередження скиду нечистот від переробного підприємства в м. Понінки Хмельницької області. Також депутати виділили кошти зі спецфонду на проведення мікробіологічного аналізу в річці Случ.
На розгляд 9 сесії районної ради винесли ще одне звернення депутатів Новоград-Волинської районної ради про недопущення рішення НКРЕКП з встановлення щомісячної абонентської плати за підключення до системи газопостачання.
В роботі постійної комісії районної ради прийняли участь голова районної ради Дмитро Рудницький, голова райдержадміністрації Володимир Михнюк, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік, начальники відділів, управлінь райдержадміністрації, сільські голови.
Ви тут:Головна НА ЗАСІДАННІ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ ДЕПУТАТИ РАЙОННОЇ РАДИ ПРИЙНЯЛИ ЗВЕРНЕННЯ ЩОДО ЕКОЛОГІЧНОГО СТАНУ БАСЕЙНУ РІЧКИ СЛУЧ