Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Голова районної ради розділив свято Останнього дзвоника із учнями Великогорбашівської школи

9
1
2
3
4
5
6
7
8
10
11
26 травня у школах району для учнівської молоді пролунав останній дзвоник. Для школярів це означає час початку літнього відпочинку, а для випускників – час прощання зі школою.
Урочисті лінійки цього дня – це давня та добра традиція.
Учні молодших класів віршами вітають випускників, для яких в останнє лунає шкільний дзвоник. Батьки та вчителі дають поради та настанови перед початком дорослого життя. Бо як відомо, дитинство залишається на порозі школи.
Розділив радість із випускниками, батьками та колективом Великогорбашівської ЗОШ І-ІІ ступенів голова районної ради Дмитро Рудницький.
«Сьогодні для вас пролунає останній дзвоник, який символізує завершення ще одного навчального року. Школярів очікує літо. І я зичу, щоб це літо було цікавим, змістовним і оздоровчим. Для випускників настає дуже відповідальний момент – вибору подальшої освітньої кар’єри. І я зичу успішно всім скласти зовнішнє незалежне оцінювання і обов’язково розпочати реалізацію своїх мрій. Слухайте своє серце та впевнено крокуйте до поставлених цілей!», – йдеться у вітанні.
З вітальним словом до всіх присутніх на останньому дзвонику звернулися також голова сільської ради Володимир Свірщук, директор освітнього закладу Ігор Семенюк, вчителі та батьки.
Цього дня багато гарних слів линуло для школярів. Приємно, що учні сільських шкіл позитивно рекомендують себе в різних змаганнях з різних видів наук та спорту. Так сьогодні голова ради Дмитро Рудницький мав честь вручити кращим учням школи грамоти та дипломи, як подяку за їх досягнення в розвитку.
У школах з нагоди свята лунали пісні, читали вірші та традиційно діти танцювали прощальний шкільний вальс зі своїми батьками. На завершення для вихованців пролунав останній дзвінок, який запросив їх на останній урок майже завершеного навчального року.
Ви тут:Головна Голова районної ради розділив свято Останнього дзвоника із учнями Великогорбашівської школи