Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ РАЙОН ЗНОВУ СЕРЕД ЛІДЕРІВ

16
1
2
3
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
У п'ятницю, 28 квітня, у місті Новоград-Волинський відбувся І етап VIІI обласної спартакіади серед збірних команд органів місцевого самоврядування. Змагання проходили під гаслом, яке вже стало традиційним - «Спорт об’єднує всіх в одну команду».
На зональні змагання спартакіади прибули 4 команди- представники районних та міської рад Житомирської області.

Під час урочистого відкриття спортивною ходою пройшли представники органів місцевого самоврядування Новоград-Волинської районної ради, Пулинської районної ради, Ємільчинської районної ради та Новоград-Волинської міської ради.
Змагання проводились з таких видів спорту як волейбол, міні-футбол, теніс настільний, шашки та швидкі шахи. Збірну команду органів місцевого самоврядування Новоград-Волинської районної ради очолив голова районної ради Дмиро Рудницький.
За підсумками збірна команда депутатів та працівників органів місцевого самоврядування Новоград-Волинської районної ради з волейболу здобула перше місце у І етапі VIІI обласної спартакіади.
Відзначилась також і збірна з міні-футболу, посівши почесне ІІ місце.
Чижівський сільський голова Аркадій Ратушнюк– показав найкращий результат у змаганнях із шашок, завоювавши І місце. Токарівський сільський голова Лілія Бойко – друга в цьому виді.
За результатами зональних змагань переможці приймуть участь в обласних фінальних змаганнях, що проходитимуть в смт.Черняхів 12 травня.
Вітаємо збірну команду Новоград-Волинської районної ради із заслуженими першими місцями! Дякуємо за гарний результат! Бажаємо бути достойними лідерами для своїх громад і завоювати першість в області та Україні!
 
Ви тут:Головна НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ РАЙОН ЗНОВУ СЕРЕД ЛІДЕРІВ