Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ЯК ПОКРАЩИТИ МЕДИЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ЯРУНСЬКІЙ ЛІКАРНІ ВИРІШУВАЛИ ДЕПУТАТИ РАЙОННОЇ РАДИ НА ВИЇЗНОМУ ЗАСІДАННІ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ

1
2
3
4
5
6
7
8
Спільним засіданням постійних комісій з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку і з питань освіти, культури, охорони здоров'я, у справах сім'ї, молоді і спорту та соціального захисту населення розпочалась підготовка до 9 сесії районної ради.

На засіданні депутати заслухали звіт про виконання районного бюджету за І квартал 2017 року, зняли з контролю та затвердили ряд районних програм, погодили акти передачі майна в новостворені територіальні громади району та ін.
Вчергове народні обранці повернулись до свого наболілого. Зі створенням Городницької ОТГ виникло питання подальшого фінансування Городницької міської лікарні разом із Ярунським відділенням. На минулій сесії районної ради депутати виділили з районного бюджету на утримання даного відділення кошти у розмірі 1,14 млн.грн., для виплати заробітної плати працівникам та оплати комунальних послуг. Ці кошти було не так легко віднайти в такому скромному наповненні бюджету. Ярунський сільський голова Сергій Жук перерахував на утримання лікарні 240 тис.грн.. Жолобненський та Великогорбашівський сільські голови викроїли зі своїх бюджетів також по 15-20 тис.грн. Але це ще не вся сума, що потрібна на утримання лікувального закладу. До кінця року в районному бюджеті потрібно віднайти ще 400 тис.грн. для цього.
Голови постійних комісій Микола Іванюк та Юрій Скрипнюк разом із головою районної ради Дмитром Рудницьким, членами постійних комісій, першим заступником голови райдержадміністрації Наталією Даниленко, завідувачем сектору охорони здоров’я райдержадміністрації Тетяною Гусєвою, головним лікарем КЗ ЦПМСД Валерієм Папечуком, головним лікарем Городницької лікарні Ростиславом Шальком виїхали до Ярунського відділення Городницької лікарні, щоб особисто подивитись на стан та роботу закладу. Не для кого не секрет, що даний заклад має більш соціальний напрямок роботи ніж лікувальний. До лікарні звертаються тяжкохворі та люди, які не мають свого житла за доглядом. Тому присутні рекомендували сільському голові та райдержадміністрації підшукати альтернативу для подальшого існування закладу. Можливо це буде хоспіс чи будинок сестринського догляду, чи можливо якісь інший варіант; попрацювати із міжнародними фондами для залучення коштів. Остаточне рішення вирішили поки не приймати, чекати на пропозиції.
Ви тут:Головна ЯК ПОКРАЩИТИ МЕДИЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ЯРУНСЬКІЙ ЛІКАРНІ ВИРІШУВАЛИ ДЕПУТАТИ РАЙОННОЇ РАДИ НА ВИЇЗНОМУ ЗАСІДАННІ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ