Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ

1
2
3
4
5
Депутати районної ради зібрались позачергово на засіданні постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку аби розглянути два важливих питання:
-          Про внесення змін до районного бюджету на 2017 рік;
-          Про функціонування терапевтичного відділення №2 с.Ярунь Городницької міської лікарні.
Зі створенням Городницької громади постало питання подальшого функціонування Ярунської лікарні. Вже неодноразово депутати збирались
аби напрацювати подальший план дій по відчуженню даної філії від Городницької лікарні. Адже згідно чинного законодавства філія, що не знаходиться на території громади не може відійти в громаду і відповідно фінансуватись теж. Тому народні обранці запропонували не чекати і їхати в Ярунську громаду з комісією, яка напрацює можливий варіант подальшої роботи відділення.
Комісія попрацювала ефективно, злагоджено та одноголосно приймалися відповідні рішення. Головував Микола Іванюк. Участь приймали голова районної ради Дмитро Рудницький, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, Городницький селищний голова Іван Онищук, Ярунський сільський голова Сергій Жук та головний лікар Городницької міської лікарні Ростислав Шалько.
Ви тут:Головна ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ